Home :: Iaso Resolution

Iaso Resolution

GRATIS VERZENDING bij bestellingen boven €150!

Overtollig vet heeft er vanaf nu een nieuwe vijand bij!

Eindelijk is er een product wat de vreetzucht verminderd, de vetverbranding stimuleert en aan het woord afvallen een geheel nieuwe betekenis geeft. Uitgebreid testen heeft geleid tot een geweldige vetverbrandende formule. Resolution is uw dieetcoach in een flesje en de helpende hand in het controleren van uw eetgewoonten.

Resolution is de perfecte keus om in slechts enkele weken drastische veranderingen te behalen. Wilt u 5 tot 10 kilo of meer kwijt? Dan zijn de Resolution druppels geschikt voor u, maar ook voor diegenen die na een dieet de laatste kilo’s moeilijk verliest.

Tijdens het Resolution Dieetplan wordt een dieet aangehouden van maximaal 1200 calorieën per dag. Het gewichtsverlies met Resolution ligt gemiddeld tussen 0,5 tot 1,5 kg per dag, maar zal per persoon verschillen. Niet iedereen zal dezelfde resultaten behalen.

Toepassing
De Resolution druppels zijn voor oraal gebruik. Druppel 10 tot 15 druppels (3x per dag) onder de tong voor een snelle absorptie. U volgt een dieet van 800 tot 1.200 calorieën per dag en daarnaast zorgen de druppels ervoor dat er overtollig lichaamsvet wordt omgezet tot voeding, dus geen crash!

Hoe zit het met sporten?
Ga samen met de Resolution in de sportschool de strijd aan tegen de kilo’s. De kans op een jojo-efect is vrijwel nihil, mits u de stappen exact opvolgt.
Juist bij zeer regelmatig sporten komt de Resolution volledig tot zijn recht. Wanneer u slechts af en toe sport (bijvoorbeeld 1x per week), dan raden wij u aan om bijvoorbeeld nog een keer te wandelen, fietsen of iets anders waar uw hartslag van omhoog gaat.

Wat ontvang ik?
U ontvangt van ons een compleet overzicht met een dieetplan, de benodigde tips en begeleiding.

Aanbevolen
Voorafgaand en tijdens het gebruik van de Resolution raden wij u het gebruik van onze Iaso Thee aan. Deze thee, gebaseerd op 9 kruiden, zorgt voor een natuurlijke detox. Met deze thee doet u 10 dagen, bij gebruik van 2x 250ml thee per dag.

Eigen ervaring
Ik heb Resolution vier weken gebruikt. Ik had niet echt overgewicht, maar wilde paar kilo kwijt. In vier weken ben ik 7 kilo afgevallen. De eerste twee weken vond ik lastiger, om chocola te laten staan bijvoorbeeld, maar daarna ging het veel makkelijker. Ik had niet het idee een dieet te doen. Elke dag at ik rond de 1200 kcal en ik heb ook 2 keer uitgegeten en 1 feest gehad, waar ik gewoon wijn gedronken heb. Ik sportte wel regelmatig. Over all ben ik er superenthousiast over! Voor vragen mag je mij mailen: webshop@iasonederland.com

Producten

Iaso Resolution
€84.50
Normale prijs: €90.00 Bespaar 6%
inclusief BTW 9%
Aantal
Iaso Life Drops
€44.75
Normale prijs: €49.50 Bespaar 10%
inclusief BTW 9%
Aantal
Resolution dieet plan met instant thee
€124.50
Normale prijs: €140.00 Bespaar 11%
inclusief BTW 9%
Aantal
Resolution dieet plan
€124.50
Normale prijs: €140.00 Bespaar 11%
inclusief BTW 9%
Aantal
Get Fit Fat Burner Kit
€169.50
Normale prijs: €220.00 Bespaar 23%
inclusief BTW 9%
Aantal
Diet Duo Pack
€109.50
Normale prijs: €134.00 Bespaar 18%
inclusief BTW 9%
Aantal