X-Cart

 

Welkom op de website van Iaso Nederland

Iaso producten helpen je om af te vallen, je fitter en energieker te voelen, of je uitstraling te verbeteren.

 

Iaso Tea™ is een samenstelling van negen veilige, natuurlijke en eetbare kruiden: maria distel, gezegende distel, malva, papaya, heemst, kamille, kaki blad, gember en mirre. Ontdek zelf waarom mensen dit een magische thee noemen !

De thee helpt je weer schoon te voelen van binnen en helpt om gewicht te verliezen! Deze thee geeft verlichting bij een opgeblazen gevoel na het eten. Daarnaast geeft het meer energie, vaak al binnen 3 á 4 dagen. Doordat je meer energie krijgt heeft dit een gunstige invloed op je uithoudingsvermogen. Je voelt je gezond! Doordat je lichaam wordt gereinigd, verhoog je je weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen. Hierdoor kan je lichaam van binnenuit beter werken, waardoor je jezelf beter kunt voelen. Je voelt je fitter en je kan natuurlijk gewicht verliezen! Iaso thee ondersteunt de reinigende werking van de lever en nierfunctie. Hierdoor werkt het van binnenuit en zal je dat niet alleen snel voelen, maar ook zien aan je huid. Door iaso thee naast je dieet te gebruiken zal je merken dat je sneller af zult vallen. Je voelt je veel energieker doordat deze thee je helpt je organen te reinigen. De darmflora komt weer tot rust en je trek in zoete producten wordt veel minder.

Naast de thee helpen de verschillende iaso producten helpen je om verantwoord af te vallen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er producten als Resolution, Delgada coffee en NRG die bijdragen aan een snellere stofwisseling en verminderen van eetlust. Nutraburst en Life Drops zit boordevol vitamine en mineralen waardoor je je beter gaat voelen. Bij al deze producten raad ik aan om iaso thee te drinken. 

Meer informatie op deze pagina: Over Iaso Nederland

Disclaimer / geen medische claims
De hier beschreven voordelen zullen per persoon verschillen. Het is geen vervanging voor een professioneel medisch advies. Wanneer u een medisch probleem hebt, of een vermoeden daarvan, dan dient u altijd eerst met uw arts te overleggen. iasonederland is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de iaso-producten. Leest u altijd goed de bijsluiter en volg de aanwijzigen op. iasonederland is niet aansprakelijk voor het verkeerd gebruik van de iaso producten.