Home :: Bereiding Iaso thee

Bereiding Iaso thee

Thee zetten
Het bereiden van IASO Tea is simpel. Doe 1 liter kokend water in een glazen kan en voeg twee Iaso theezakjes toe. Dek de kan af en laat het 4 tot 8 uur in de koelkast trekken. Je kunt meteen 3 liter koud water toevoegen en 250 ml per keer opdrinken of je kunt deze liter in de koelkast bewaren en per keer 60 ml thee aanvullen met 180 ml heet of koud water.

Thee drinken
Drink 2 keer per dag 250 ml IASO tea drinken en optioneel één keer tussendoor. Eet gezond en gevarieerd! Wees matig met vet en suiker. Eet voldoende fruit en groente. Matig het alcoholgebruik.

Belangrijk: De hier beschreven voordelen zullen per persoon verschillen. Het is geen vervanging voor een professioneel medisch advies. Wanneer u een medisch probleem hebt, of een vermoeden daarvan, dan dient u altijd eerst met uw arts te overleggen. iasonederland is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de iaso producten. Leest u altijd goed de bijsluiter en volg de aanwijzigen op. iasonederland is niet aansprakelijk voor het verkeerd gebruik van de iaso producten. GEEN MEDISCHE CLAIMS

Voor informatie en aankoop: www.iasonederland.com