Home :: Iaso Resolution :: Iaso Resolution

Iaso Resolution

Overtollig vet heeft er vanaf nu een nieuwe vijand bij!

Eindelijk is er een product wat de vreetzucht verminderd, de vetverbranding stimuleert en aan het woord afvallen een geheel nieuwe betekenis geeft. Uitgebreid testen heeft geleid tot een geweldige vetverbrandende formule. Resolution is uw dieetcoach in een flesje en de helpende hand in het controleren van uw eetgewoonten.

Resolution is de perfecte keus om in slechts enkele weken drastische veranderingen te behalen. Wilt u 5 tot 10 kilo of meer kwijt? Dan zijn de Resolution druppels geschikt voor u, maar ook voor diegenen die na een dieet de laatste kilo’s moeilijk verliest.

Tijdens het Resolution Dieetplan wordt een dieet aangehouden van maximaal 1200 calorieën per dag. Het gewichtsverlies met Resolution ligt gemiddeld tussen 0,5 tot 1,5 kg per dag, maar zal per persoon verschillen. Niet iedereen zal dezelfde resultaten behalen.

Toepassing
De Resolution druppels zijn voor oraal gebruik. Druppel 10 tot 15 druppels (3x per dag) onder de tong voor een snelle absorptie. U volgt een dieet van 750 tot 1.200 calorieën per dag en daarnaast zorgen de druppels ervoor dat er overtollig lichaamsvet wordt omgezet tot voeding, dus geen crash!

Hoe zit het met sporten?
Ga samen met de Resolution in de sportschool de strijd aan tegen de kilo’s. De kans op een jojo-efect is vrijwel nihil, mits u de stappen exact opvolgt.
Juist bij zeer regelmatig sporten komt de Resolution volledig tot zijn recht. Wanneer u slechts af en toe sport (bijvoorbeeld 1x per week), dan raden wij u aan om bijvoorbeeld nog een keer te wandelen, fietsen of iets anders waar uw hartslag van omhoog gaat.

Wat ontvang ik?
U ontvangt van ons een compleet overzicht met een dieetplan, de benodigde tips en begeleiding.

Aanbevolen
Voorafgaand en tijdens het gebruik van de Resolution raden wij u het gebruik van onze Iaso Thee aan. Deze thee, gebaseerd op 9 kruiden, zorgt voor een natuurlijke detox. Met deze thee doet u 10 dagen, bij gebruik van 2x 250ml thee per dag.

Eigen ervaring
Ik heb Resolution vier weken gebruikt. Ik had niet echt overgewicht, maar wilde paar kilo kwijt. In vier weken ben ik 7 kilo afgevallen. De eerste twee weken vond ik lastiger, om chocola te laten staan bijvoorbeeld, maar daarna ging het veel makkelijker. Ik had niet het idee een dieet te doen. Elke dag at ik rond de 1200 kcal en ik heb ook 2 keer uitgegeten en 1 feest gehad, waar ik gewoon wijn gedronken heb. Ik sportte wel regelmatig. Over all ben ik er superenthousiast over! Voor vragen mag je mij mailen: webshop@iasonederland.com


RESOLUTION WERKT NÓG BETER MET IASO LIFE DROPS:

iaso life drops is een product dat op celniveau werkt. Het bevordert het stofwisselingssysteem en zorgt voor extra energie!
De druppels zijn in eerste instantie ontwikkeld om, tijdens het afvallen, in combinatie met Resolution druppels te gebruiken.
Echter de druppels kunnen ook goed afzonderlijk gebruikt worden bij elk ander dieet, of wanneer er een vitamine tekort is.

Iaso Life Drops bevat:

* Vitamine B1 (Thiamine) is verantwoordelijk voor vele processen die groei en ontwikkeling van cellen bevorderen

* Vitamine B3 (Niacine), bevordert de circulatie, onderdrukt ontstekingen en zet koolhydraten om in glucose, wat de grootste vorm van energie is

* Vitamine B5 (Pantotheenzuur), werkt samen met de andere B-vitamines om energie uit het voedsel te genereren

* Vitamine B6, ondersteunt de opname van vitamine B12

* Vitamine B8 (Biotine), een krachtig molecuul dat, in samenwerking met de andere B-vitamines, vet, koolhydraten en aminozuren omzet in glucose
en vervolgens deze glucose omzet in energie

* Vitamine B12, stimuleert de formatie van de bloedcellen, ondersteunt de algehele gezondheid en geeft energie

Bij aankoop van iaso Resolution druppels in combinatie met iaso Life Drops, krijgt u een week iaso thee GRATIS toegestuurd.

Toepassing:
GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!

De iaso Life Drops zijn voor oraal gebruik. Druppel 1x per dag een volle pipet onder de tong voor een snelle absorptie.
Wacht 10 tot 15 seconden voordat u het doorslikt.
Bij voorkeur 15 minuten vóór het ontbijt innemen.

De druppels zijn voor langere tijd houdbaar.
Na opening bewaren in de koelkast
Disclaimer: De informatie op deze site wordt o.a. verstrekt door TLC voor educatieve en informatieve doeleinden.
Het is geen vervanging voor proffesioneel medisch advies. Wanneer u een medisch probleem heeft, of dit vermoedt,
schakel dan uw arts in om te overleggen.

Levertijd 1 week
Er zijn (nog) geen beschikbare producten in deze categorie.